DÜZCE İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

Düzce'nin Kültürel Değerleri Turizm Çalışma Grubu Yemek Kültürü, Yöresel Ürünler ve El Sanatları Alt Komisyonunda Görüşüldü...

İlimizin tarihi, kültürel ve doğal kaynaklarını turizme kazandırmak amacıyla 2021 yılı "Düzce Turizm Yılı" olarak ilan edilmiş, Valiliğimiz bünyesinde “Turizm Çalışma Grubu” oluşturulmuştur.

Bu kapsamda İlimizin zengin kültürel değerlerinin öne çıkartılması, tanıtılması ve koordinasyonunun sağlanması amacıyla, Turizm Çalışma Grubu, Yemek Kültürü Yöresel Ürünler ve El Sanatları Alt Komisyonu 21 Ocak 2020 Perşembe günü saat 14.30’da Düzce İl Kültür ve Turizm Müdür V. Sabahattin PARLAK, Düzce İl Tarım Müdürü Necdet ÇİÇEK ve komisyon görevlilerinin katılımıyla Valilik Konferans Salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda İlimizde öne çıkartılması planlanan Düzce lezzetleri, ilimizde yetişen yöresel ürünler,  el sanatlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konuları görüşüldü.

WhatsApp Image 2021-01-21 at 21.14.40 (1).jpeg

 WhatsApp Image 2021-01-21 at 21.14.54 (1).jpeg