DÜZCE İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri Kapsamında İlimizde Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Bıçak Ustası ve sosyal medya fenomeni @dogadaki_cheff Kerim DURKAL bizlere İlimizin yöresel lezzetlerinden oluşan şahane bir menü hazırladı.


Müdürlüğümüz organizasyonunda, Kadim ve Sürdürülebilir Türk Mutfağı temasıyla bu yıl 2.sini kutladığımız "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında, İlimizde Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Bıçak Ustası ve sosyal medya fenomeni @dogadaki_cheff Kerim DURKAL, Kaynaşlı İlçemizde bulunan Çamlıpınar Göleti piknik ve mesire alanında, İlimizin yöresel lezzetlerinden oluşan şahane bir menü hazırladı.
Menümüzde Coğrafi İşaretli Düzce Köftesi, siyah pirinç pilavı ve Düzce'nin bereketli topraklarında yetişen Kaldirik otu kavurmasın vardı.

IMG_20230508_142740.jpg