DÜZCE İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü, Yığılca İlçemiz Harmantepe Mesire Alanında “Yığılca Yöresel Lezzet Şöleni” programı düzenlendi.

  • 2e01f2f7-b776-4f8b-81d2-a8f1c1ee6f3e.jpg
  • Yığılca Lezzet Şöleni (11).jpg
  • Yığılca Lezzet Şöleni (14).jpeg
  • Yığılca Lezzet Şöleni (19).jpg
  • Yığılca Lezzet Şöleni (23).jpg
  • Yığılca Lezzet Şöleni (25).jpeg
  • Yığılca Lezzet Şöleni (5).jpeg


Yığılca Lezzet Şöleni (15).jpeg

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Yığılca Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü, Yığılca İlçemiz Harmantepe Mesire Alanında “Yığılca Yöresel Lezzet Şöleni” programı düzenlendi.

Programa, Düzce Milletvekili Sayın Ercan ÖZTÜRK, Yığılca Kaymakamı Sayın Hüseyin DEMİRKOL, Yığılca Belediye Başkanı Sayın Selami SAVAŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Nuri ÇELİK, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Esra ALEMDAROĞLU, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl ve İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı.

Yığılca Harmantepe Mesire Alanı'nda düzenlenen etkinlikte, ilçeye özgü yöresel yemekler ve ürünler, Somut Olmayan Kültürel Miras Sanatçılarımızın müzik dinletisi eşliğinde katılımcıların beğenisine sunuldu.

İkramların ardından mesire alanında yer alan otağ çadırlarında Türk Mutfağına ait etnografik ürünlerin sergilendiği alan ziyaret edildi.

2e01f2f7-b776-4f8b-81d2-a8f1c1ee6f3e.jpg

Yığılca Lezzet Şöleni (11).jpg

Yığılca Lezzet Şöleni (5).jpeg