DÜZCE İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Akçakoca Tarihi Yukarı Mahalle’de, 26 Mayıs 2024 Pazar günü Akçakoca’nın Coğrafi İşaretli Ürünlerine ait tariflerin sunumu gerçekleştirildi.

  • 2eb85fe9-1a44-46eb-afe5-ca6660c89921.jpg
  • 4594da17-e319-4b19-84cb-a58454e26eb6.jpg
  • 6e3d2898-4f89-42a7-8c01-e80778e36f44.jpg
  • 79a216b3-dc23-4ee3-9d11-e4b646691b08.jpg
  • 970950f2-6364-4e40-9c01-7f543fe9392e.jpg
  • d7ae1876-c3e9-4211-b785-2ea5b3b26c0c.jpg
  • f9b4d980-b40a-453e-9211-0de9c1047b98.jpg



0d0ebc65-b1bc-476a-a6dd-4451d9f42694.jpg

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Akçakoca Tarihi Yukarı Mahalle’de, 26 Mayıs 2024 Pazar günü Akçakoca’nın Coğrafi İşaretli Ürünlerine ait tariflerin sunumu gerçekleştirildi.

Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Müdürlüğümüz tarafından, Akçakoca Tarihi Mahalle ve Çevresi Kültür Dayanışma Turizm Derneği Başkanlığı ve Akçakoca Tarihi Mahalle Bakır Tencereliler Kadın Girişimi Üretim ve Kooperatifi’nin katkılarıyla, Sündüzün Yeri İkbal Sofrası Gizli Bahçem İşletmesinin ev sahipliğinde, 26 Mayıs 2024 Pazar günü, Akçakoca ilçemizin Coğrafi İşaretli Melengücceği Tatlısı ve Mancarlı Pide tariflerinin sunumu ve çekimleri gerçekleştirildi.

İlimizin Coğrafi İşaretli Ürünlerinin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen çekimler, sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır.

Organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan, Akçakoca Tarihi Mahalle ve Çevresi Kültür Dayanışma Turizm Derneği Başkanı Sayın Gülten ÖZDEŞ’e, Akçakoca Tarihi Mahalle Bakır Tencereliler Kadın Girişimi Üretim ve Kooperatifi Derneği Başkanı Sayın Şenay TUZCUOĞLU ve kooperatif üyelerine, Sündüzün Yeri İkbal Sofrası Gizli Bahçem işletme sahiplerine teşekkürlerimizi sunarız.



79a216b3-dc23-4ee3-9d11-e4b646691b08.jpg

4594da17-e319-4b19-84cb-a58454e26eb6.jpg

f9b4d980-b40a-453e-9211-0de9c1047b98.jpg